+31643226239
  • Badshoemusic - 🔥Met veel trots presenteren wij aan jullie onze PROMO 2019!!!!🔥 Wij zijn er helemaal klaar voor om komend seizoen… https://t.co/W77wiQgbxL 1 maand geleden

Bad Shoes

badshoe


 

Bad Shoes is een allround coverband bestaande uit Lennard Mellema, Jeroen Overmars, Emiel Topfer en Jan-Willem ten Broek en is in oktober 2011 opgericht. Na in de winter van 2011/2012 hard geoefend te hebben aan het repetoire, zijn ze nu uitgegroeid tot een strakke, graag geziene coverband in Overijssel. Het eigen muzikale concept zorgt voor energieke en verrassende sets die ieder tentfeest verandert in een dansfestijn, een feestje wordt een feest!
Met de strakke riffs wordt je door Lennard weggeblazen van het podium. Buiten dat hij een geweldige gitarist is, beschikt hij ook over een stem die menig mond doet openvallen! Kortom, een echte frontman! Met de strakke groove en timing van drummer Jeroen staat de fundering van de band als een huis! De vingervlugheid van Emiel op de basgitaar en de lekkere groove die hij voortbrengt maakt de band Bad Shoes helemaal compleet.
In 2013 stond “Bad Shoes” in Metropool in de finale van “The Clash of the Coverbands”.
In 2014 behaalden ze een finale-plaats bij de “Wraak van Salland”


BSLogo_groot

bakc2